Смачна забута каша на сніданок — мало хто знає про цей рецепт.


Ця ароматна кукурудзяна каша - справжній класичний сніданок, який зараз мало хто готує. Але можливо, саме цей рецепт принесе вам затишок та насиченість, яку важко отримати з інших сніданків. Вона проста у приготуванні і відома тим, хто дбає про своє здоров'я.
Рецепт опублікувала Gospodynka.
Вам знадобиться:
- кукурудзяна крупа — 400 г;
- вода — 800 мл.;
- вершкове масло — 25 г;
- сіль — 1 ч. л. (без верху);
- цукор — 1–2 ст. л.;
- молоко (тепле) — 800 мл.
Спосіб приготування
Промийте кукурудзяну крупу кілька разів у холодній воді. У каструлі доведіть воду до кипіння, додайте вершкове масло, сіль і цукор. Додайте крупу, перемішайте та варіть на вогні нижче середнього, постійно помішуючи, поки рідина не вбереться.
Влейте тепле молоко, добре перемішайте до однорідності й варіть до загустіння, не припиняючи помішувати.
Зніміть з вогню, накрийте кришкою та дайте настоятись 10–15 хвилин. Подавайте з додатковим маслом, ягодами або варенням на ваш смак.
Якщо ви хочете спробувати ще інші прості та смачні сніданки, радимо звернути увагу на нашу добірку:
- "Хітові" весняні бутерброди на сніданок — за ними буде черга.
- Легкий сніданок за 2 хвилини — як приготувати омлет на воді.
- Легкий рецепт булочок із начинкою — знадобиться склянка сиру.
- "Хітовий" китайський омлет — небанальний сніданок за 10 хвилин.
Читайте також
- Ультрамодний манікюр Кароль — головний nail-тренд літа
- Вечеря за 30 хвилин — смачна страва з фаршу та капусти
- Усе ще в моді — взуття, яке пасує до кожної пори року
- Як доглядати шпинат на городі в липні 2025 — важливі моменти
- Салат по-грузинськи з особливою заправкою — все змішати й готово
- Сохнуть кінчики листя на кімнатних квітах — чому і що робити